Obezii au o viață mai lungă decât oamenii slabi

Oamenii grași trăiesc mai mult decât cei slabi. Asta, din cauză că în cazul supraponderalilor, creierul asimilează mai mulți nutrienți în condiții de stres, scrie

Cei care nu mănâncă atunci când se află în condiții de stres, sunt în mare pericol. Creierul acestora ajunge să ia nutrienți din mușchii și organele corpului, punându-le sănătatea în primejdie.

Profesorul german Achim Peters, de la Universitatea Luebeck și autor al cărții "Mituri despre greutate - De ce oamenii grași trăiesc mai mult," a studiat creierul uman și problemele legate de greutate, timp de trei decenii. El spune ca este un mit faptul că oamenii grași mor mai devreme decât omologii lor slabi.

Persoanele supraponderale se adaptează mai repede stresului din zilele noastre pentru că metabolismul lor este mai rezistent. „Oamenii reacționează la stres în diferite moduri. Unii mănâncă și devin chiar obezi, iar alții refuză mâncarea și slăbesc considerabil”, a declarat profesorul.

Oamenii care se îmbolnăvesc într-adevăr, din cauza stresului, sunt persoanele slabe. Acestea au o perioadă de viață mai scurtă decât supraponderalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel