O versiune 3D a filmului "Titanic", lansată pe marile ecrane în 2012

3d
3d

O versiune 3D a filmului "Titanic" va fi lansată pe marile ecrane în 2012, a anunţat, joi, regizorul peliculei originale, cineastul canadian James Cameron, citat de Reuters.

Filmul "Titanic" a fost lansat în 1997 şi a avut un mare succes de public. Versiunea 3D a acestui lungmetraj va apărea pe marile ecrane pe 6 aprilie 2012, pentru a marca cei 100 de ani de la data la care celebrul pachebot şi-a început prima şi totodată ultima lui călătorie, pornind pe 10 aprilie 1912 din portul britanic Southampton, au anunţat reprezentanţii Paramount Pictures, Twentieth Century Fox şi Lightstorm Entertainment.

"Există o întreagă generaţie care nu a văzut niciodată filmul «Titanic» aşa cum a fost făcut acest film pentru a fi văzut, pe marele ecran. Iar acesta va fi un «Titanic» aşa cum nu l-aţi văzut niciodată înainte, remasterizat digital cu 4K (rezoluţie) şi convertit în format 3D ", a declarat regizorul James Cameron.

"Cu puterea lui emoţională intactă şi cu noile imagini mai puternice ca niciodată, acest film va reprezenta o experienţă de proporţii epice pentru fanii lui, dar şi pentru spectatorii care îl vor vedea pentru prima oară" , a adăugat regizorul canadian.

Lungmetrajul "Titanic", cu Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet în rolurile principale, a câştigat 11 premii Oscar, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun regizor" (James Cameron).

"Titanic" a vândut bilete în valoare de 1,8 miliarde de dolari pe plan mondial şi a deţinut timp de foarte mulţi ani recordul de încasări, fiind depăşit abia în 2010 de blockbusterul 3D "Avatar", regizat de acelaşi James Cameron, care a obţinut încasări totale de 2,7 miliarde de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel