O studentă americană vinde rujul anti-Trump

Acest ruj marca Lipslut, un start-up american, se vrea a fi 50% de caritate și 100% anti-tiranie. 

Aceasta este ideea lui Katie Sones, o studentă în design grafic și comunicații, originară din California. Tânăra americană a lansat această provocare după alegerea lui Donald Trump, pentru a lupta în felul său împotriva politicii noului președinte în detrimentul femeilor.

În timp ce au avut loc mai multe marșuri de protest, studenta a găsit un mod original de a protesta împotriva președintelui ales. Ea a lansat propriul start-up de rujuri numit sugestiv și vulgar Lipslut.

[citeste si]

„Oamenii merg, oricum, să cumpere rujuri. Deci, dacă puteți cumpăra unul din vânzarea căruia se vor finanța cauze, va fi perfect”, a declarat studenta pentru site-ul Mustangnews.net, scrie Madame Figaro.

Acest luciu de buze roz discret, la jumătatea distanței dintre pastel și nud, se vinde pe site-ul brand-ului la prețul de 19.95 dolari. Produsul este prezentat într-un e-shop, cu un design sclipitor, cu un portret al lui Donald Trump de genul Pop, în care președintele are un machiaj bătător la ochi și o vestimentație ridicolă. Mesajul de pe ambalajul produsului este cât se poate de clar: F * *k Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel