O prinţesă misterioasă, în lacrimi în fața instanței: Sunt atât de bogată...

O presupusă prinţesă saudită a fost dată în judecată de doi dezvoltatori imobiliari, aceștia considerând că femeia i-a escrocat, paguba lor fiind 14 milioane de lire sterline. Femeia a plâns în faţa instanţei de judecată, argumentând că este atât de bogată încât şi-a permis să cheltuiască nu mai puţin de un milion de lire sterline doar pe parfumul pe care l-a consumat în două luni, scrie businessmagazin.ro.

Sara Al Amoudi a fost acuzată că ar fi de fapt o prostituată etiopiană, extrem de săracă, care a pozat în prinţesă saudită pentru a-i escroca pe dezvoltatorii imobiliari Amanda Clutterbuck şi Ian Panton, de la care a luat apartamete luxoase în valoare de 14 milioane de lire sterline.

Misterioasa prinţesă a plâns în faţa instanţei de judecată, argumentând că n-a fost niciodată o prostituată nevoiaşă, că averea sa este reală şi că partidele de cumpărături la care a fost pot dovedi clar acest lucru.

Sara Al Amoudi a ajuns la tribunal într-un Rolls Royce şi i-a mărturisit judecătoarei că adicţia sa pentru cumpărături este atât de severă încât a apelat la ajutor medical specializat pentru a se trata.

Tot în apărarea sa, Sara Al Amoudi a mai spus că în momentul în care a preluat cele şase apartamente de lux de la investitori, acest lucru a echivalat cu rambursarea banilor împrumutaţi sau furaţi de la ea de către unul dintre ei din "banii de buzunar" primiți din Arabia Saudită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel