O poză realizată în High Roller din Las Vegas s-a viralizat pe net. Vezi motivul

O fotografie realizată de un turist prietenei sale în timp ce se aflau în cea mai mare roată de observație din lume a devenit vedetă pe internet, având peste trei milioane de vizualizări.

Un bărbat, aflat în vacanță în Las Vegas, și-a dus prietena în celebrul High Roller, roata uriașă de observație cu peste 33 de metri mai înaltă decât London Eye.

Doar că turistul nu a știut că prietena lui avea frică de înălțime, scrie stirileprotv.ro. Surprinzător este modul în care bărbatul a reacționat în momentul în care tânăra care îl însoțea a suferit un atac de panică văzând până unde se înalță capsula în care se aflau.

Ea s-a ghemuit în poziție fetală pe podea, speriată, în timp ce iubitul ei n-a avut nicio problemă să îi facă o poză și să o publice apoi pe internet, unde a stârnit sute de discuții despre fobii, înălțime și, mai ales, compasiune.

"Prietena mea trebuia să-mi spună că îi e frică de înălțime înainte să ne urcăm în roata Ferrsi", este comentariul care însoțește imaginea virală.

O plimbare pe roata panoramică Las Vegas High Roller Ferris Wheel durează 30 de minute, cu muzică şi film de prezentare. Roata de la Las Vegas se mândreşte cu 28 de cabine închise de sticlă, care pot găzdui până la 40 de persoane.

Vezi AICI postarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel