Urmărește emisiunea live


O nouă MINIVACANȚĂ pentru români. Decizia îi aparține premierului Tudose

După minicavanța cu ocazia Zilei Copilului și a Rusaliilor, românii ar putea beneficia de o nouă minivacanță de data aceasta la mijlocul lunii august.

La 15 august, cu ocazia Adormirii Maicii Domnului, conform Codului Muncii, toți salariații ar trebui să stea acasă, dat fiind că aceasta este zi liberă de la stat.

Însă sărbătoarea va pica întro zi de marți, fapt pentru care foarte probabil Guvernul Tudose va acorda bugetarilor liber și pentru ziua de luni. Astfel, cele două zile din timpul săptămânii vor fi legate de weekend, informează avocatnet.ro.

Românii au mai beneficiat de o minivacanță de 5 zile la începutul lunii iunie. Ziua 1 iunie, când se sărbătorește Ziua Copilului, a fost liberă, iar imediat după ea au urmat Rusaliile, de asemenea sărbătoare legală.

1 iunie, Ziua Copilului a picat într-o joi, iar în weekend-ul următor, au fost sărbătorite Rusaliile. Potrivit Codului Muncii, luni, 5 iunie, a doua zi de Rusalii, este liberă. Astfel, vineri 2 iunie, a fost declarată zi liberă întrucât face "punte" cu weekendul.

Rămâne de văzut ce decizie va lua premierul Mihai Tudose.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel