O cunoscută cântăreață se retrage din muzică

Selena Gomez ia o pauză în carieră, pentru a-și reveni după o perioadă dificilă, în care a suferit atacuri de panică și depresie.

Selena Gomez, în vârstă de 24 de ani, a dat publicităţii un comunicat de presă prin care a anunţat această decizie la jumătatea turneului ei mondial ”Revival” şi la aproximativ un an şi jumătate după ce a anunţat că a fost diagnosticată cu lupus.

Lupus este o boală autoimună care poate să producă vătămări în orice parte a corpului şi care afectează peste 1,5 milioane de americani, potrivit Lupus Foundation of America.

”Am descoperit că anxietatea, atacurile de panică şi depresia pot fi efecte secundare ale lupusului, o boală care generează şi aşa destul de multe complicaţii”, a spus Selena Gomez, scrie libertatea.ro.

”Vreau să fiu pro-activă şi să mă concentrez pe menţinerea stării de sănătate şi a fericirii mele şi am decis că cea mai bună soluţie pentru mine este să iau o pauză în carieră”, a adăugat artista.

În acest moment, nu este clar când va începe pauza în carieră a artistei şi ce se va întâmpla cu restul concertelor din turneul ei mondial, programate în Europa şi America de Sud, până la sfârşitul anului 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel