Urmărește emisiunea live


Nymphomaniac Vol. II: CNC nu explică motivele interzicerii. Distribuitorul a depus contestație

nymphomaniac
nymphomaniac

Șefa comisiei de rating a Centrului Național al Cinematografiei (CNC), Cristina Corciovescu, nu explică motivele pentru care  CNC a interzis filmul Nyphomaniac Vol. II.

"Comisia a fost astăzi la Mall Vitan să vadă Ultimul Zburător. De unde știți dumneavoastră că (n.r. Nymphomaniac Vol. II) este interzis?", a susținut Corciovescu, pe 29 ianuarie, adăugând că "distribuitorul vrea să alerteze populația".

Tot pe 29 ianuarie, distribuitorul, Independenta Film, a primit notificarea oficială din partea comisiei de rating a CNC, cu privire la Nymphomanianc Vol. II. Certificatul de clasificare încadrează filmul în categoria I.M.-18-XXX - "Interzis minorilor sub 18 ani și interzis proiecției cu public".

VEZI ȘI: Unul dintre cele mai așteptate filme, interzis în România!

Reprezentanții Independenta Film au comunicat că vor depune o contestație joi dimineață, prin care vor cere "reîntrunirea comisiei și reanalizarea filmului într-un mod corect și lipsit de păreri parțiale sau personale. Întrunirea comisiei nu a mai avut loc astăzi (n.r. miercuri) pentru că, din punct de vedere procedural, ea trebuia să fie precedată de contestația distribuitorului care, la rândul sau, aștepta notificarea oficială, primită după ora 16.00".

Peste 13.000 de români s-au dus la cinema să vadă prima parte a filmului, Nymphomaniac Vol. I.  A avut premiera în cinematografe pe 17 ianuarie. A primit de la CNC rating-ul IM-18. A avut încasări de 180.325,00 RON (54.309,14 USD) în data de 26 ianuarie, la finalul primei săptămâni în cinematografele din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel