Nuntă cu manele şi 400 de invitaţi: Gabriela Vrânceanu Firea şi Costel Pandele fac cununia religioasă

gabi-firea-si-costel-pandele
gabi-firea-si-costel-pandele

Gabriela Vrânceanu Firea îşi va reînnoi, pe 16 iulie, jurămintele faţă de soţul său, Florentin Costel Pandele, primarul din Voluntari, care i-a promis, a dezvăluit ea, un cadou de ziua ei, 13 iulie, şi apoi, pe 16, nuntă mare cu manelişti şi 400 de invitaţi.

Gabriela Vrânceanu Firea a făcut dezvăluirile cu privire la nunta ei cea mare în cadrul trustului, fiind invitată special pentru acest lucru la emisiunea "Acces direct". Despre fericitul eveniment, Gabriela Vrânceanu Firea a spus că ea şi soţul său îşi vor reînnoi jurămintele la o biserică din Voluntari, după care vor da o petrecere la Palatul Ştirbei, unde vor participa 400 de invitaţi: "Am hotărât data. Florin a zis că îmi face un cadou, de ziua mea, care e pe 13 iulie, iar nunta noastră va fi pe 16 iulie. De această dată va fi o nuntă mare, pentru că avem mulţi prieteni şi colegi. Anul trecut nu i-am chemat şi acum ne revanşăm. Va fi o reînoire a jurămintelor după care va fi nunta, una tradiţională. Locaţia va fi la Palatul Ştirbei".

Ea a mai precizat şi că muzica va fi una variată. Ea nu se declară o împătimită a manelelor, dar soţul Florentin are un artist preferat: "Eu personal nu agreez manelele, dar am fost la evenimente la care am văzut persoane importante, cu studii, care se distrau pe acest gen de muzică. Adi Minune este preferatul lui Florin. Adrian ţine mult la Florin, sunt prieteni. Melodia preferată a lui Florin, din repertoriul lui Minune, se numeşte «Două vorbe»“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel