NUMĂRUL DESTINULUI, CALCUL. Mihai Voropchievici: Noroc în dragoste

Fiecare cifră de destin vine cu forma proprie de manifestare a dragostei, a spus maestrul Mihai Voropchievici la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”. 

Numerologul a explicat cum se calculează cifra destinului. Iată un exemplu la întâmplare: 18.08.1990: 1+8+0+8+1+9+9+0= 36= 3+6= 9 numărul destinului

În funcție de numărul destinului, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, la Antena 3, despre norocul în dragoste în funcție de numărul destinului: 

1- o doamnă cu numărul 1 al destinului nu așteaptă să fie aleasă, este cea care alege, se potrivește bine cu numărul 2. 

2- e un timid, nu are curaj, îi lipsește încrederea în forțele lui, de multe ori nici nu are curaj să răspundă la sentiment, îi place să trăiască în voia soartei. 

3-  e nebunul din dragoste, unde e frumos, hop și el, sunt niște cuceritori, nu se simt bine ”cu hățuri”, sunt superficiali în dragoste, fac căsătorii din conjunctură. 

4- are o bogăție sufletească fantastică, se înțelege bine cu 1, are multă sensibilitate, dar și dorință, norocul lui este să-l găsească pe cel înțelept care să-l privească în ochi. 

5- este un cuceritor, în prima fază, dacă a găsit partenerul pe aceeași frecvență, are o căsătorie fantastică, dacă trece de 44-45 de ani, dacă ajung la 50 și a divorțat, devin foarte selectivi, dacă-l superi, are o agresivitate verbală care te face să nu-ți dorești să-l mai vezi. 

6-  e afectiv, dulce, e pe tot ce înseamnă erotico-sentimental, afectiv, caută plăceri, este un veșnic căutător de plăceri, încep să caute cam de tineri. 

7- nu prea are succes în dragoste, deși e misterios, are o bogăție interioară fantastică, compatibil cu 1 sau 9.  

8-  e un cuceritor, e foarte sensibil, dar și foarte curajos pentru dragoste, e neînțeles, are frici vizavi de o legătură de căsnicie, de un parteneriat. 

9-  e mai căutător de dragoste, știe să ofere, dar are nevoie de aceeași unitate de măsură, ei fac cea mai mare greșeală: prima căsătorie e un gen de aventură, o fac pe impuls. Dacă te-a prins un 9, te arde el pe tine. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel