Nu ai cum să nu râzi la "Bunicul dezlănțuit". Nu ratați o adevărată COMEDIE

"Dirty Grandpa" sau "Bunicul dezlănțuit" m-a uimit. 

Am mers, la invitația Freeman Entertainment România, care a adus "Dirty Grandpa" în cinematografele din România, la vizionarea de presă a filmului. 

Am văzut înainte trailerul: 

Înainte de vedea filmul și după ce văzusem trailerul, mi s-a părut o comedie de weekend, care te face să zâmbești, perfectă pentru o zi relaxantă. Pot să spun că nu prea aveam încredere în Zac Efron, dar mi s-a părut interesantă combinația cu Robert De Niro. La vizionarea filmului, au fost prezente foarte multe vedete și, evident, mulți jurnaliști. Sala a fost plină. 

Imaginați-vă o sală plină de oameni care nu se pot abține din râs mai bine de 100 de minute. Acesta a fost efectul "bunicului dezlănțuit". Nu e o comedie ușoară nici pe departe, nici una care să se înscrie în vreun tipar. E o comedie cap-coadă, amuzantă de la început până la sfârșit. Nu poți spune care a fost cea mai bună sau cea mai amuzantă secvență. Nu poți alege! Este rețeta de COMEDIE. Zac Efron a jucat excepțional. Se spune că un actor bun este acela care are capacitatea să intre într-un rol astfel încât să nu fie confundat cu personajul. Ei bine, el a făcut-o din plin în rolul lui Jason Kelly. Eu, o simplă spectatoare, circumspectă în ceea ce-l privește, pot spune că este unul dintre cele mai promițătoare talente la Hollywood, în urma acestei comedii. Alături de Robert De Niro, bătrânul Dick, nu a fost în dezavantaj. Din contră, s-au completat perfect într-o aventură care, fără niciun fel de exagerare, este amuzantă. Chiar dacă nu a apărut în multe secvențe, Julianne Hough, Meredith, a fost prezentă de-a lungul întregii comedii prin simplul său rol de "junghi în coastă", interpretat, de asemenea foarte bine. Acest aspect este, în mod clar, meritul regizorului Dan Mazer și scenaristului John Philips. Nu am înțeles de ce trailerul este atât de slab în comparație cu filmul, pentru care "amuzant" sau "comedie" sunt descrieri insignifiante. 

Pe scurt, povestea este următoarea: Jason Kelly, interpretat de Zac Efron, avocat la casa de avocatură a tatălui său, urmează să se însoare cu Meredith, Julianne Hough, fiica partenerului tatălui său de la firma de avocatură. Lucrurile par perfecte. Doar par. Jason Kelly este un avocat de succes, extrem de apreciat, anunțul căsătoriei sale cu Meredith apare pe primele pagini ale ziarelor, dar Meredith este o iubită obsedată de control și Jason Kelly este într-un cerc vicios: tatăl său i-a controlat viața profesională (el voia să fie fotograf), iar viitoare sa iubită îi controlează orice aspect al vieții personale. Cu o săptămână înainte de nuntă, bunica lui Jason Kelly moare și este nevoit să-l ducă pe bunicul Dick, de care nu fusese apropiat, la un prieten. Ce urmează este o adevărată aventură care îi schimbă viața lui Jason Kelly și... chiar și pe cea bunicului său. 

Concluzia: Nu ratați "Bunicul dezlănțuit" din 5 februarie în cinema! Nu este recomandat copiilor sub 15 ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel