Noul cuplu al lumii mondene, Borcea-Vidican, a sosit în ţară

Agitaţie mare astăzi pe Henri Coandă, unde o armată de reporteri, fotoreporteri şi 14 camere de televiziune  aşteptau, de câteva ore, sosirea în ţară a cuplului Cristian Borcea - Alina Vidican.

[caption id="attachment_62967" align="alignleft" width="300" caption="Foto: Happy hour"][/caption] Lumea era nedumerită şi curioasă: "Dar cine vine? Pe cine aşteaptă ăştia de la televiziuni? Aaa, pe Borcea... O veni şi cu modela aia a lui?". Lume ca la urs. Taximetriştii pontoşi care încearcă să jupoaie călătorii de zeci de euro până în centru erau la datorie. Până şi un echipaj de poliţie şi-a făcut apariţia în zonă. Cel mai nedumerit era un călător străin. Nu înţelegea care era motivul agitaţiei.

La ora 15.15, cameramanii au luat poziţie "de tragere", aliniaţi fix în gura ieşirii de pe Otopeni. Cum cărucioarele de bagaje nu aveau loc printre ei au decis în cele din urmă să facă 10 paşi în spate. Reporterii de pe "monden" erau cei mai agitaţi: "Uite-i! I-am văzut! Vino să iei cadre cu ei înauntru. Ea e aia cu faţa şi Borcea e cu spatele". Nemulţumiţi de lumina din interior erau fotoreporterii. "Zoom" aveau, dar nu puteau folosi bliţurile. Gata, vin, vin, toată lumea pe poziţii. Un cameraman îndeamnă la calm şi civilizaţie. Nu e timp, e el, însuşi Cristian Borcea, care, însoţit de viitoarea sa nevastă, se opreşte să vorbească poporului. "Mamă, mamă, ce e aicea...", se plânge preşedintele executiv al clubului dinamovist.

"Oficial va fi doamna Borcea?", vine prima întrebare, urmată de un răspuns firesc: "Încă nu am terminat cu divorţul, după... Sigur va fi doamna Borcea". Preşedintele dinamovist e tot numai un zâmbet, care se lărgeşte şi mai mult odată cu primele întrebări adresate viitoarei consoarte, aruncate din toate părţile: "Alina, după cât timp în România? Ce vei face acum? Spune-ne ceva despre cerere..." "După cum am declarat, a fost pe plajă, a fost frumos, a fost romantic", sunt primele cuvinte pe tărâm românesc ale Alinei Vidican, în calitate de viitoare doamnă Borcea, relatează Mediafax.

Întrebările adresate modelului Alina Vidican curg în valuri. Aflăm că a aşteptat aproape opt ani cererea în căsătorie, că nu a avut momente de deznădejde, că locuiesc împreună, că data nunţii urmează să fie stabilită împreună cu naşul Gigi Becali.

Totuşi, Borcea devine serios când spune că va rămâne prieten toată viaţa cu fosta soţie Mihaela şi că va avea grijă toată viaţa de copii: "Copiii vor rămâne la Mihaela. Copiii sunt viaţa mea şi îi voi respecta foarte mult şi pe ei şi pe Mihaela. Şi voi avea mereu grijă de copii, de toată lumea". Şi e normal. Îi sună telefonul, are melodia lui Nino Rota din filmul "Naşul", de Francis Ford Coppola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel