Noua tabletă Orange, date tehnice şi specificaţii. România, prima ţară unde va fi vândută

orange tablet
orange tablet

Orange a lansat joi, 16 decembrie prima tabletă sub marcă proprie, tableta putând fi achiziţionată cu preţuri începând de la 99 de euro.

Orange Tablet are un ecran tactil de 7 inch şi oferă acces la aplicaţiile din Android Market prin sistemul sau de operare Android 2.1. Tableta le permite utilizatorilor să fie la curent cu ultimele ştiri din mass media sau din reţele sociale, precum Facebook sau Twitter. Totodată, este şi un bun instrument de business. Aceasta permite aplicaţii web-based sau Android pentru vânzare, raportare sau gestiune a timpului şi a resurselor.

Noua tabletă poate fi folosită şi ca ramă foto digitală, ceas de birou sau ecran pentru vizionarea filmelor HD. Orange Tablet este ergonomică, datorită suportului mobil de susţinere, fără a fi necesar un accesoriu suplimentar. În plus, este compatibilă cu MP3, PCM, AMR, AAC, codecuri precum H.264, MPEG4 şi include 2 camere video, o memorie internă de 8GB, plus un slot de card microSD.

„Suntem bucurosi să lansăm prima tabletă PC sub marcă proprie, mai ales pentru că Orange România este prima ţara din grupul Orange care lanseaza acest produs. Suntem încrezători că îi vom încânta şi pe clienţii care îşi doresc o tabletă accesibilă” a declarat Tudor Juravlea, Product Manager Orange Romania.

Citeşte şi:

Cât costă iPhone 4 la Orange, Vodafone sau Cosmote

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel