Noua modă: turismul medical!

Costurile scăzute și calitatea ridicată a serviciilor transformă multe părți din lume în adevărate obiective turistice. Până la urmă, de ce să te recuperezi pe canapea când poți să o faci pe o plajă exotică?

DUBAI

Investițiile de miliarde de dolari în sistemul de sănătate și parteneriatul cu instituții americane de top precum Harvard, a făcut din Dubai cea mai dorită destinație pentru orice fel de recuperare. Tratamentele disponibile sunt variate: ortopedie, cardiologie, oncologie, neurologie, dermatologie, oftalmologie,urologie și altele.

Tratamente cardiologice

Clinicile cardiologice din Israel, Thailanda și India oferă tratamente cu reduceri foarte mari. Pacienții care au probleme mai grave pot beneficia de tehnologia modernă și implanturi robotice care implică incizii foarte mici, astfel pacienții pot să se pună înapoi pe picioare într-o săptămână.

Proceduri cosmetice

Cele mai bune țări pentru operații estetice sunt cele din Sudul Americii: Argentina, Brazilia, Costa Rica. Un studiu arată că mai mult de 70% din femeile din Bolivia și-au făcut operații estetice.

Tratamente pentru fertilitate

Israel este cea mai bună destinație pentru fertilizarea in vitro, având cele mai multe clinici din lume. De asemenea, Statele Unite reprezintă o alegere pentru mulți europeni datorită ratei de succes mai mare a tratamentelor.

Proceduri ortopedice

Cele mai potrivite țări pentru astfel de procedure sunt Thailanda, India și Costa Rica. Îmbunătățirile în tehnologia artroscopică au făcut operațiile ortopedice mai puțin invasive, așa că timpul de recuperare a devenit mai scurt. Sună ca un moment numai bun pentru o recuperare la plajă!

Proceduri stomatologice

Mexic este destinația preferată a americanilor pentru a își repara problemele cu dinții. Asigurările lor medicale nu le acoperă aceste procedure în America, de aceea merg în Mexic, care este și aproape. De asemenea, în Thailanda, există Bangkok Dental Spa, un centru în care pacienții se cazează pentru a suferi intervenții stomatologice și masaje în camerele lor private.

Tratamente oftalmologice

Țările care oferă cele mai bune servicii oftalmologice sunt: Costa Rica, Malaezia, Mexic. În ziua de astăzi , din ce în ce mai mulți oameni suferă de afecțiuni ale ochilor. Cei care s-au săturat să poarte ochelari, recurg la operația prin laser pentru a-și corecta vederea definitiv. Clinicile internaționale oferă și proceduri pentru cataracte și alte boli oftalmologice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel