Nokia 6. Brandul revine pe piață odată cu lansarea noului smartphone

Legendarul brand Nokia revine oficial pe piață odată cu lansarea noului smartphone Nokia 6.

Nokia 6 este un smartphone din gama de mijloc dar care, în mod atipic, are o construcţie caracteristică modelelor de top. Acesta este făcut dintr-o singură bucată de aluminiu trecută prin două procese de tratament prin anodizare.

Nokia 6 are un ecran de 5,5 inch, cu rezoluţie full HD. Procesorul este unul Snapdragon 430 şi are un chipset grafic Adreno 505, acesta dispune de 4 GB memorie RAM, o cantitate similară de memorie cu cea oferită, spre exemplu, de flagship-ul Galaxy S7.

Camera foto principală are 16 MP şi o diafragmă F/2.0, iar cea secundară dispune de 8 MP. Filmarea video este limitată la o rezoluţie 1080p cu 30 de cadre pe secundă.

Va exista o singură versiune, cu 64 GB memorie internă de stocare, ce va costa 250 de dolari. Cel puţin la început, Nokia 6 va fi comercializat doar în China.

Cei de la HMD Global, compania finlandeză care produce acum telefoanele sub brandul Nokia, au anunţat că acesta este doar primul telefon dintr-o serie lungă şi că vom vedea anul acesta mai multe smartphone-uri Nokia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel