NOI cluburi au fost închise în București

Două cluburi din sectorul 2 au fost închise pentru că nu deţineau autorizaţie de funcţionare, în urma unui control efectuat de poliţişti, informează un comunicat de presă transmis duminică de Poliţia Capitalei.

Patronii celor două localuri au primit amenzi în valoare de 1.400 de lei. Totodată, reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului au sancţionat contravenţional unul dintre cluburi cu amendă în valoare de 9.500 de lei. La aceste controale au participat reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Poliţiei Locale Sector 2 şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Acţiunea a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, când 290 de poliţişti au făcut controale în mai multe zone din Capitală pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură infracţională şi contravenţională.

Au fost efectuate 25 de acţiuni în urma cărora au fost legitimate 1.197 de persoane, dintre acestea 40 fiind conduse la sediul Poliţiei pentru verificări sau pentru luarea unor măsuri legale. Totodată, a fost constatată comiterea a 7 infracţiuni, 3 dintre acestea la regimul circulaţiei rutiere, fiind prinse şi identificate 8 persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni.

În urma acestei acţiuni, poliţiştii Capitalei au aplicat 355 de sancţiuni contravenţionale, din care 292 la regimul circulaţiei rutiere, 25 pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, 8 la regimul economico-financiar, 6 la regimul pazei bunurilor şi 24 la alte acte normative. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate se ridică la suma de 175.990 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel