NOI 4, un pretext de spectacol în spectacol

Lia Bugnar, Marius Manole -Noi-4- foto Catalina Flaminzeanu
Lia Bugnar, Marius Manole -Noi-4- foto Catalina Flaminzeanu

Vineri, 18 octombrie, la Godot Café-Teatru, str. Blănari, nr 14, de la ora 22:00, se va juca spectacolul Noi 4, în cadrul căruia publicul poate urmări și aplauda încă un moment de glorie al relației profesională dintre Lia Bugnar și Marius Manole, cea mai durabilă și productivă colaborare din domeniul teatrului independent, cei doi artiști lucrând împreună din anul 2006. 

Spectacolul de teatru Noi 4, scris de Lia Bugnar și regizat de Dorina Chiriac, însoțite artistic de Marius Manole, Ilinca Manolache și Maria Obretin, este dovada vie că există piese de teatru suprarealiste în care putem auzi gândurile personajelor, care își aștern nefericirile pe tavă invitând publicul să ia o porție de râs sau plâns, după bunul plac și înțeles al piesei.

După cum susținea Oana Duma, Forever Folk, "Noi 4 e un pretext de spectacol în spectacol. O poveste cu iz de telenovelă, spusă în cadrul unei repetiții. Actorii sunt personajele piesei sau sunt doar actorii. Uneori, e greu să mai faci diferența dacă cel care face o criză de nervi e personajul sau actorul. Ceea ce te duce cu gândul – imediat – la câte fețe poți juca în decurs de 10 minute. Dacă faci parte din Noi 4, vei vedea că multe".

Spectacolul scris în glumă, jucat în glumă, ajunge o întâmplare foarte serioasă, unde se abordează tot felul de teme superficiale (cotropirea actorului de către personaj, trădarea în iubire etc.) și sumedenie de teme fundamentale (tăierea colțului de la unghia de la degetul mare, proporția vodka-suc in Bloody Mary).

Pentru rezervări și informații apelați 021 316 1682/ 0736414244

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel