No Pants Subway Ride București. Metrorex amenință cu poliția și amenzi

No Pants Subway Ride București. În România se organizează pentru prima dată No Pants Subway Ride, însă Metrorex susține că nu a autorizat evenimentul și îi amenință pe cer care vor să-și dea pantalonii jos în metrou că vor fi amendați.

No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se întâmplă în fiecare an şi care a început în 2002, în New York, la iniţiativa Improve Everywhere. În acest an, la eveniment vor participa cel puţin 60 de oraşe din lume, fiind pentru prima dată când manifestarea este planificată să fie organizată şi în Bucureşti, potrivit informaţiilor prezentate pe pagina de Facebook dedicată "No Pants Subway Ride".

Cei interesaţi să participe la No Pants Subway Ride București sunt aşteptaţi duminică, la ora 15.00, la ieşirea de metrou Unirii - Hanul lui Manuc. Planul pentru ruta şi modul în care vor fi organizaţi participanţii va fi anunţat la locul de întâlnire.

CITEȘTE ȘI: Ziua fără pantaloni la metrou în București. Eveniment mult așteptat

Participanţii trebuie să aibă la ei un rucsac sau o sacoşă pentru a depozita pantalonii, o cartelă de acces la metrou sau bani pentru ea şi mult entuziasm. De asemenea, aceştia trebuie să poarte haine normale de iarnă (pălărie, căciulă, mănuşi etc.). Participanţii la No Pants Subway Ride București îşi vor scoate pantalonii în interiorul staţiei de metrou, înainte de a intra în vagoane. Participanţii la eveniment trebuie să poarte boxeri sau pantaloni scurţi, nefiind permisă versiunea de chiloţi tanga.

Reprezentanţii Metrorex au declarat, pentru Adevărul, că nu au autorizat organizarea No Pants Subway Ride București şi au luat legătura cu Poliţia. În cazul în care duminică se vor urca în metrou călători care vor purta doar lenjerie intimă, aceştia vor fi amendaţi.

No Pants Subway Ride București se va întâmpla, indiferent de ce spune Metrorex

În New York, polițiștii fac poze cu participanții

În New York, polițiștii fac poze cu participanții

Pe de altă parte, organizatorii spun că nu vor renunța la eveniment și îi îndeamnă pe participanți să nu poarte lenjerie intimă precum tanga sau alte modele sexy.

1. Nu renunțăm la eveniment, motivația Metrorex ține mai mult de caracterul conservator al instituției, nu este motivat în vreo bază legală.
2. Este eveniment tip flash mob, de accea nici nu am cerut autorizație de la Metrorex, doar acces Foto Video, care nu ne-a fost oferit. O cartelă de metrou validă este suficientă ca să putem intra la metrou.
3. Dacă vara este ok să circuli în pantaloni scurți, câteodată mai scurți decât o pereche de Boxeri, ce motiv legal ar putea avea Metrorex să ne amendeze ?
4. Ne bucuram de faptul că Metrorex dă declarații de presă, dar nouă încă nu ne-a răspuns la email, unde am întrebat următorul lucru:

"Buna ziua, conform convorbiri telefonice avute în prealabil cu doamna de la relații publice ( nu am reținut minte numele sau dacă s-a prezentat ) doresc informații despre motivația de neacceptare a evenimentului "No Pants Subway Ride" de acum un an sau doi, în special documentele sau hotărârile care au reglementat și au dus la acestă decizie".

CITEȘTE ȘI: Poze de la evenimentul mult așteptat: Ziua fără pantaloni la metrou

Evenimentul No Pants Subway Ride este plănuit să se desfăşoare duminică, de la ora 15.00, şi în oraşe precum New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver şi Washington DC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel