"Nici nu pot să mă uit în ochii lui, când o să afle ce-am făcut!". Tensiuni pe platourile de filmare de la Chefi la cuțite: "Vreau să fug!"

"Nici nu pot să mă uit în ochii lui când o să afle ce-am făcut! Doamne ferește! Nici nu vreau s-aud! Vreau să fug!”, au fost declarațiile făcute în lacrimi, pe platourile de filmare de la Chefi la cuțite.

Începe o nouă săptămână cu bătălii aprige la Chefi la cuțite, iar prima seară are un deznodământ cu totul surprinzător. Cei trei jurați și echipele lor intră în cea de-a zecea confruntare culinară cu forțe proaspete. 

Pe de-o parte, echipa lui Florin Dumitrescu și cea a lui Sorin Bontea sunt gata să facă totul pentru o victorie, după ce au simțit gustul dulce-amar al egalității din ediția trecută. „Azi e battle-ul cu numărul 10 – cu Bontea, care-i și întrece!”, a declarat Chef Bontea, plin de entuziasm. Am scăpat data trecută, nu mi-a plecat niciun om acasă. Sper ca azi să mai câștigăm și noi o probă, ca n-am mai câștigat de ceva timp”, a punctat el. ”Ai mei sunt OK. Și Stelică cu Costică sunt bine împreună”, a spus Chef Dumitrescu, încrezător că schimbarea făcută în ediția precedentă va da roade. Astfel, Florin Dumitrescu a folosit amuleta care i-a permis un schimb de concurenți – aducându-l în echipa sa pe Constantin Onuț, din tabăra lui Chef Bontea, care a primit-o pe Luna Morgaciova.

De cealaltă parte, Cătălin Scărlătescu intră în luptă apelând la un truc pentru a atrage vibrațiile bune de partea taberei sale – a hotărât să poarte culoarea lui norocoasă, cea mov, după ce a mai pierdut un om la proba eliminatorie din ediția precedentă. Oare va da rezultate strategia lui Chef Scărlătescu? 

"Nici nu pot să mă uit în ochii lui, când o să afle ce-am făcut"

Echipele se vor confrunta, în această seară, cu o probă în premieră la Chefi la cuțite, care le va solicita la maximum atenția și memoria. ”Fiți atenți, pentru că veți vedea și auzi o singură dată ceea ce urmează”, i-a avertizat Gina Pistol. ”E clar că e altceva, dar ce Doamne 
iartă-mă o fi?!”, a fost reacția lui Chef Bontea. ”Wow, e prima oară când se întâmplă asta!”, a spus Chef Dumitrescu. Testul va fi cu atât mai complicat cu cât detaliile care fac diferența vor fi stabilite de trei specialiști, cunoscuți publicului care urmărește emisiunea Chefi la cuțite. Care va fi proba celui de-al zecelea battle telespectatorii vor descoperi diseară.

Întregul battle, dar și proba individuală eliminatorie care va urma se vor desfășura pe fondul unei presiuni uriașe, create încă de săptămâna trecută de Gina Pistol, care a anunțat că etapa în care vor ieși din concurs câte doi concurenți este foarte aproape. Cu gândul la această amenințare, emoțiile cresc la bancurile de lucru din bucătăria Chefi la cuțite.

Deznodământul serii îi va lua, însă, pe toți prin surprindere – cu atât mai mult cu cât va veni după niște momente tensionate. ”Nici nu pot să mă uit în ochii lui când o să afle ce-am făcut! Doamne ferește! Nici nu vreau s-aud! Vreau să fug!”, au fost declarațiile în lacrimi, făcute înaintea eliminării. Despre ce este vorba și cine va părăsi concursul telespectatorii vor afla în ediția  show-ului culinar difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel