Nati Meir, internat la Spitalul Penitenciar Poarta Albă după ce a suferit un atac cerebral

Fostul candidat la preşedinţie, Nati Meir a suferit marţi un atac cerebral şi a fost transportat de urgenţă cu o ambulanţă de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi la Spitalul Penitenciar Poarta Albă.

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Galaţi, comisar Safta Trincu, deţinutul a acuzat probleme de sănătate, de natură cardiacă, încă de duminică, când a şi fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean Sf. Apostol Andrei din Galaţi. Medicii de aici au luat însă decizia ca deţinutul să fie transportat la Spitalul penitenciar Poarta Albă. De altfel, procedura în astfel de cazuri implică tratarea deţinuţilor, la Spitalul Judeţean, doar în cazurile de urgenţă, după care aceştia sunt transferaţi în alte spitale-penitenciar din ţară, pentru recuperare.

Nati Meir, fost deputat PRM şi candidat la preşedinţia României, este cercetat în stare de arest într-un dosar de trafic de influenţă, el fiind acuzat că a pretins bani de la o persoană care se află în detenţie la Galaţi, pentru a determina judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să revoce măsura arestării preventive a denunţătoarei.

Nati Meir a fost arestat, în aprilie, ca urmare a unei sentinţe a Tribunalului Galaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă în formă simplă şi continuată. În luna octombrie a anului trecut, Nati Meir a încercat să se sinucidă în Penitenciarul Galaţi, însă gestul său a fost descoperit la timp de gardieni, aşa că încercarea a eşuat.

sursa: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel