Narcos, serial. Fratele lui Pablo Escobar amenință gigantul american Netflix

Fratele celebrului Pablo Escobar îi amenință direct pe cei de la Netflix, gigantul american, producător al celebrului serial Narcos, despre traficul de droguri și viața lui Pablo Escobar.

Roberto De Jesus Escobar Gaviria afirmă că rețeaua Netflix ar trebui să facă schimbări în privința măsurilor de securitate ale angajaților săi.

Până în anii 80, Gaviria a fost contabilul șef al imperiului lui Escobar, infromează Pro TV. La un moment dat el era cunoscut sub numele de "șeful ucigașilor" cartelului Medellin.

A fost arestat în 1993 și trimis în închisoare, unde o scrisoare-capcană a explodat și l-a lăsat parțial orb și surd, fiind eliberat 10 ani mai târziu.

În 2014, el a înființat firma Escobar Inc., înregistrând toate drepturile de copyright legate de numele fratelui său, iar pe 1 iulie 2016 a trimis o scrisoare către Netflix, solicitând 1 miliard de dolari pentru folosirea neautorizată a conținutului. El a mai declarar că Netflix ar trebui să evite filmările în Mexic și Columbia fără acordul Escobar Inc.

Pablo Escobar a fost un celebru traficant de droguri de naționalitate columbiană care, la apogeul carierei sale, deținea 80% din traficul de cocaină din SUA. Pablo Escobar a fost asasinat pe 2 decembrie 1993

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel