Narcis Ianău, refuzat de compozitori

Narcis-Iustin-Ianau
Narcis-Iustin-Ianau

Narcis Iustin Ianău, adolescentul care a impresionat o România cu vocea sa la emisiunea "Românii au talent", a revenit în anonimat. Nu a reușit să găsească promovare în muzică, casele de producție nu i-au răspuns la e-mail-uri și compozitorii nu vor să-l ajute, notează Adevărul.

Autor: Patricia Bîea

narcis ianau"Nu am nici măcar un impresar, nici un compozitor, nu m-a căutat nicio casă de producție. Am trimis peste 20 de scrisori și nimeni nu mă bagă în seamă!", a declarat Ianău. De mai bine de cinci luni, contratenorul din Bacău s-a apucat de căutat compozitori pe Internet. "Nu găsesc nimic, iar casele de producție din România nici măcar nu se obosesc să-mi răspundă la e-mailuri. Cele din străinătate îmi cer să am domiciliul în Statele Unite. Ce să mai fac?", se întreabă el retoric.

Cea mai mare bucurie a lui Narcis a fost bursa de trei luni din Germania. Aceasta fusese oferită de prințul Paul al României și soția sa prințesa Lia. "Am fost în Munchen, la Goethe Institut, unde am făcut cursuri de canto și de limbă germană. Am învățat multe lucruri și acum mă descurc într-o conversație în germană. La sfârșit am primit o diplomă de absolvire a școlii. Erau tineri venți din toate țările. Eu eram cel mai mic elev. Nu mi-am făcut prieteni acolo, dar am învățat multe lucruri", a mai spus Ianău.

Cea mai mare neîmplinire a tânărului este că nu a reușit să cânte niciodată alături de vedeta sa preferată, Celine Dion. Totuși, în ultima lună, Narcis s-a apucat să compună singur melodii, pe care tot el le interpretează de unul singur, acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel