MRU: FC propune o lege pentru despăgubirea celor furați de comuniști

ungureanu11
ungureanu11

Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Partidului Forţa Civică, a anunţat, joi seară, la Constanţa, că formaţiunea politică pe care o conduce a propus o lege pentru despăgubirea celor care au fost furaţi de regimul comunist. El a spus că sunt oameni care aşteaptă această reparaţie morală de 23 de ani.

"Până zilele trecute auzeam: «Voi ce faceţi acolo, sunteţi mici, nici nu vă auziţi». Aşa de mici suntem încât zilele trecute partidul nostru a fost cel care a propus pentru prima dată o lege corectă de despăgubire a celor care au fost furaţi de regimul comunist. Aceasta este menirea noastră, să dăm înapoi ceea ce omul merită şi sunt sute de mii de oamenii, unii la o vârstă foarte înaintată, care aşteaptă această reparaţie de 23 de ani", a declarat, joi, Mihai Răzvan Ungureanu la Constanţa, potrivit pesurse.ro. Ungureanu consideră că politicienii din România ultimilor 23 de ani şi-au bătut joc pentru că nu au dat dreptul celor care li se cuvine acest lucru.

"Şi-au bătut joc marii oameni politici din România 23 de ani de zile, nedând dreptul celui care i se cuvine, după ce a fost furat, tâlhărit sau chiar omorât de regimul comunist", a mai declarat Ungureanu.
El a participat, joi seară, la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii Partidului Forţa Civică, eveniment care a avut loc la Casa de Cultură din Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel