Motivul incredibil pentru care unii își fac operații estetice

Facebook
Facebook

Când cineva apelează la operații estetice te gândești că dorește să-și rezolve imperfecțiunile fizice. Se pare că acesta nu este singrului motiv. Mai noi, unii oameni au decis să se opereze pentru că nu ies bine în pozele postate pe site-urile de socializare.

Specialistii în chirurgie plastică au creat proceduri speciale pentru cei care nu se simt confortabil cu felul în care ies în prim-planurile pe care și le fac pentru site-urile de socializare. Asta după ce tot mai multe persoane apelau la ajutorul lor pentru liftinguri faciale sau rinoplastii, motivând că nu sunt multumiți de felul în care ies în poze.

Imaginile pe care le facem pentru site-urile de specializare ne oferă o perspectivă alternativă a felului în care arătăm, scoțându-ne în evidenta kilogramele în plus sau defectele pe care altfel nu le-am observa în oglindă, explică medicii.

Chirurgul Adam Schaffner, din New York, confirmă existența acestui fenomen.

"Atunci când te uiți în oglinda îți vezi propria reflexie. Însă atunci când te vezi prin intermediul site-urilor de socializare, te vezi așa cum te vede lumea din jurul tău", a explicat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel