MOTIVE pentru care o femeie își va înșela partenerul cu o altă femeie

Femeile moderne, în proporție de 80%, potrivit psihologilor, au fantezii de intimitate cu alte femei, doar că acestea sunt mai degrabă de natură pasională și ar putea fi considerate o dovadă a infidelității de către partenerul stabil. Deși ar părea surprinzător, multe dintre motivele care le-ar putea determina pe femei să caute pasiunea în brațele unei alte femei le oferă chiar bărbații.

Potrivit lyla.ro, motivele pentru care o femeie și-ar înșela partenerul de viață cu o altă femeie sunt cât se poate de plauzibile, dar și comune.

1. Când partenerul își dorește să-și vadă iubita în ipostaze intime cu o altă femeie. Ori dacă acesta își exprimă dorință, partenera va asimila informația și va gândi că mai bine îi satisface iubitului curiozitatea decât să-l piardă. Dacă însă femeia va face o primă experiență de genul acesta în absența iubitului, cele două protagoniste ar putea fi încântate de gradul de intimitate si sensibilitate atinse, ceea ce l-ar scoate pe bărbatdin acest triunghi amoros. 

2. Un alt motiv îl reprezintă pierderea încrederii în bărbați, deoarece acestea au fost rănite de ei în mai multe rânduri. Există și situații extreme când ele ajung să capete chiar repulsie față de bărbați.

3. Dorința foarte mare a unei femei de a dezvolta o relație cu o altă femeie poate fi determinată și de curiozitate, mai ales că astfel de relații sunt tot mai mediatizate și mai tolerate. 

4. Încercarea de a scăpa de figură paternă, mai ales dacă tatăl nu a fost foarte apreciat pe parcursul copilăriei, este un alt motiv pentru care femeile își vor căuta alinarea în brațele altei femei, deși ea își va continua, în unele cazuri, relația cu iubitul.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel