Un motan din Marea Britanie a speriat vecinii din cauza furturilor

motan
motan

Un motan din Marea Britanie a furat peste 100 de articole de îmbrăcăminte din casele şi grădinile vecinilor. Motanul Denis s-a dovedit a fi un adevărat infractor, furând diverse obiecte din locuinţele din apropiere, pe care i le aducea apoi stăpânei sale.

Poreclit “Denis, pericol public”, animalul aducea în casa stăpânei tricouri, pantofi, şosete, papuci, o curea, pantaloni scurţi. Deşi cele mai multe obiecte furate erau de îmbrăcăminte, acesta nu s-a oprit aici. Printre diversele lucruri de care micuţul infractor a fost atras menţionăm: o păpuşă, o minge de fotbal, o jucărie, periuţe de dinţi, mănuşi de box, scrie The Sun.

Când avea 6 luni, motanului i s-a permis pentru prima dată să părăsească locuinţa în care trăia. În aceeaşi zi, a furat o şoseată de la prima lui victimă. De la şosete a trecut la obiecte mai mari, cărându-le în guriţa lui din casele oamenilor ce locuiau în apropiere. Când observau că unele lucruri lipsesc, păgubiţii ştiau unde să le caute, întorcându-se de nenumărate ori în locuinţa micuţului “pericol public”.

Stăpâna animalului a declarat că l-a adoptat pe Denis pe când acesta avea doar 6 săptămâni şi, conştientă de obiceiul ciudat al motanului, nu a încercat niciodată să-i schimbe comportamentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel