Moga, dispus să colaboreze cu Narcis Ianău

Narcis_Ianau
Narcis_Ianau

Marius Moga intenţionează să realizeze câteva melodii în stilul Enya pentru tânărul contratenor din Bacău. La rândul său, Ianău a declarat că este dispus să cânte şi piese comerciale.

"Am fost zilele trecute la o discuţie cu el şi mi-a arătat chiar şi un stil de muzică ce mie mi s-ar potrivi. Este un gen comercial care nu este cunoscut în România, ci în America şi Anglia", a declarat Narcis, informează desteptarea.ro.

Până să-şi definească un stil, însă, Narcis îşi cultivă deja talentul muzical pe scenele din ţară. De altfel,  tânărul a cântat, joi, la "Gala voluntarului băcăuan".

"Gala voluntarului băcăuan", manifestare aflată la cea de a V-a ediţie, este un eveniment de referinţă pentru toate organizaţiile neguvernamentale care şi-au format şi folosesc voluntari în activităţile, în special caritabile, desfăşurate în judeţul Bacău, şi s-a bucurat de susţinerea unor parteneri instituţionali importanţi cum ar fi Prefectura, Consiliul Judeţean, Primăria Municipiului Bacău, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Consiliul Judeţean al Elevilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel