Mobilierul din ultima reşedinţă unde a locuit Michael Jackson a fost vândut

Mobilierul de la reşedinţa din Beverly Hills unde a locuit Michael Jackson şi cei trei copii ai săi a fost vândut cu preţul de un milion de dolari. Licitaţia a scos la vânzare scaune, vase, picturi, lămpi, oglinzi şi alte obiecte din casa în care a locuit artistul în ultimele trei luni din viaţă.

Autor: Anca Murgoci

Printre obiectele vândute, s-a enumerat şi un tablou pictat de Adelsteen Normann cu un preţ de 46.875 de dolari. Potrivit casei de licitaţii Julien's, opera de artă a pictorului norvegian "Fishing Village" a fost cea mai scumpă. Au fost licitate şi tablourile pictorului danez Carl Johan Neumann şi ale pictorului francez Maurice Utrillo.

Potrivit BBC, dulapul în stil victorian pe oglinda căruia starul muzicii pop a scris un mesaj de încurajarea fost vândut cu suma de 18.750 de dolari. Panoul de la capătul patului în care Michael Jackson a murit a fost retras de pe lista obiectelor scoase la vânzare.

Starul a murit pe 25 iunie 2009 din cauza unei supradoze de sedative. Medicul Conrad Murray a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru ucidere involuntară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel