Mitică Dragomir: Pe noi nu ne interesează Românii au talent, ci Românii au talent la fotbal. De Ce se joacă marele derby la aceeaşi oră cu marea finală

Mitică Dragomir nu este speriat de audienţele record înregistrate de show-ul Românii au talent şi declară că pe el îl interesează numai talentul la fotbal. Cât despre decizia de a programa derby-ul Steaua – Dinamo la aceeaşi oră cu finala Românii au Talent, şeful Ligii spune că aceasta aparţine televiziunii care a achiziţionat drepturile de difuzare Tv, Digi Sport.

Cel mai urmărit program de divertisment din istorie măsurată în audienţă a televiziunii în România se va bate cu cel mai tare meci de fotbal din Liga I, marele derby Steaua - Dinamo. În ultima perioadă, derbyul din Liga lui Mitică a fost plimbat în mai multe zile până la intervenţia lui Gigi Becali, care a înclinat balanţa spre ziua de luni (ora 20:30), a doua a Sărbătorilor Pascale. Un singur lucru n-a fost luat în considerare: în aceeaşi zi, de la aceeaşi oră, este programată şi marea finală a show-ului "Românii au talent". Întrebat dacă nu se teme de concurenţa de la Pro TV unde se va disputa finala de la „Românii au talent”, care va începe tot de la ora 20.30, Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat pentru dcnews.ro: „Pe noi nu ne interesează Românii au talent, ci Românii au talent la fotbal. Despre oră nu mă întrebaţi pe mine, ci pe cei de la Digi Sport. Noi jucam la orice oră doreau ei”.

Cele mai urmărite 10 meciuri dintre Steaua şi Dinamo au avut o medie de 825.000 de telespectatori pe targetul de public comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. De cealaltă parte, de la debutul show-ului de la ProTv, fiecare ediţie de Românii au talent a adunat între 4 şi 5 milioane de telespectatori.

Cum era să se joace fotbal în ziua de Paşte

Discuţiile legate de ziua de desfăşurare a meciului au fost aprinse. Niciuna dintre cele două echipe nu a dorit să joace marea confruntare sâmbătă, 23 aprilie, înaintea Paştelui, deoarece ambele sunt angrenate în semifinalele Cupei României care se dispută azi (Gloria Bistriţa – Dinamo) şi mâine (Steaua – FC Braşov). Să fie programat în prima zi a Paştelui s-a opus categoric Gigi Becali. Aşa că s-a decis să se joace luni.

Citeşte şi:

Se poate paria pe finaliştii de la „Românii au talent“. Vezi lista completă şi ce cote au concurenţii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel