MISTERUL secolului XX. "Pe urmele lui Hitler", la History - VIDEO

hitler
hitler

Începând din 8 noiembrie, televiziunea History va difuza documentarul "Pe urmele lui Hitler". Filmul  urmăreşte activitatea unei echipe de cercetători în tentativa ei de a afla cu certitudine dacă Adolf Hitler a supravieţuit celui de-Al Doilea Război Mondial.

Documentarul "Pe urmele lui Hitler" va fi difuzat, la History, în fiecare duminică, de la ora 22.00, începând din 8 noiembrie, informează televiziunea.

Potrivit History, la începutul anului 2014, au fost desecretizate sute de documente confidenţiale conform cărora ar fi putut fi posibil ca Hitler să fi supravieţuit şi să fi fugit în America de Sud după căderea Germaniei naziste. O notă a legendarului director FBI J Edgar Hoover, descoperită recent, spune: "Oficialii armatei americane prezenţi în Germania nu au găsit cadavrul lui Hitler şi nici surse de încredere care să spună cu certitudine că Hitler este mort".

În documentarul "Pe urmele lui Hitler", Bob Baer, un veteran CIA cu peste 20 de ani de experienţă şi unul dintre cei mai respectaţi experiţi în informaţii militare din lume, şi John Cencich, un investigator de crime de război, conduc o echipă de experţi internaţionali plecaţi în căutarea adevărului despre dispariţia lui Hitler.

[citeste si]

De-a lungul episoadelor, echipa formată din anchetatori internaţionali, vânători de nazişti, oameni de ştiinţă, experţi în medicină legală şi jurnalişti va examina misterul din jurul morţii lui Hitler. Cu ajutorul documentelor recent desecretizate de agenţiile de informaţii din întreaga lume şi al tehnologiilor moderne care oferă mijloace indisponibile până acum, Bob Baer redeschide cazul vechi de 70 de ani. De la descoperirea unui adăpost nazist ascuns adânc în jungla argentiniană, investigarea cazului unui misterios avion prăbuşit în mlaştinile columbiene şi până la scufundări în căutarea unor dovezi despre un posibil submarin nazist care l-ar fi transportat pe Hitler din Europa, echipa nu se va opri până nu va descoperi adevărul.

Documentarul "Pe urmele lui Hitler" va fi difuzat de televiziunea History în peste 180 de ţări. A+E Networks se ocupă de distribuţia globală a acestui program.

"Pe urmele lui Hitler" este produs pentru History de Karga Seven Pictures. Echipa de producători executivi ai acestui documentar este formată din Emre Sahin, Sarah Wetherbee şi Kelly McPherson din partea Karga Seven Pictures, Tim Healy din partea History şi Jason Wolf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel