Miraculos: o femeie a scăpat de o boală cu ajutorul Facebook-ului

Arlynn Presser
Arlynn Presser

Pentru a scăpa de agarofobie - fobia de spații deschise, o britanică de 55 de ani s-a întâlnit cu cei aproape 300 de prieteni de pe Facebook. A călătorit în 11 țări și a cheltuit peste 30.000 de lire sterline.

Autor: Ana-Maria Anițoiu

Arlynn Presser, scriitoare și mamă a doi adolescenți, s-a confruntat dintotdeauna cu frica de spații deschise. În ultimii cinci ani, atacurile de panică erau din ce în ce mai dese și nu-și mai putea stăpâni spaima pe care o simțea când se afla în spații publice. După ce a ratat festivitatea de absolvire a fiului său din această cauză, s-a hotărât să își înfrunte teama cu orice preț.

Incredibila idee de a-și vizita toți prietenii de pe Facebook i-a venit anul trecut, în ianuarie.

„Într-o noapte, discutam cu un prieten pe Facebook, care era supărat după ce se despărțise de prietena lui. Am vrut să-l văd ca să-l consolez. Și atunci mi-am zis ce-ar fi să îi vizitez pe toți. Suntem prieteni în mediul virtual, de ce să nu fim și în realitate”, a povestit femeia pentru dailymail.co.ok.

A călătorit în 11 țări, printre care SUA, Coreea, Taiwan, Insulele Filipine, Italia, Austria și Germania și a cheltuit peste 30.000 de lire sterline. Femeia spune că experiența a ajutat-o să-și recapete încrederea în sine și își propune să țină legătura cu toți cei care au contribuit la vindecarea ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel