Milionară la doar 25 de ani după o decizie radicală! - FOTO

Jill DeConti, o tânără de 25 de ani din SUA, a făcut anul trecut o schimbare majoră în viața ei.

A renunțat la o slujbă bine plătită în finanțe ca să se bucure de viață pe deplin pritnr-o călătorie în jurul lumii. Deși aceasta cheltuiește sume impresionante pentru a se plimba în cele mai exotice locuri din lume, în mod suprinzător, pasiunea ei pentru călătorii a făcut-o milionară.

Tânăra a recunoscut pentru tabloidul britanic Daily Mail că avea o slujbă destul de bună, însă se săturase de rutină și și-a dorit mai multă aventură în viața ei, fapt pentru care a plecat într-o călătorie în jurul lumii.

Totodată, ea publică poze din toate călătoriile ei, pe contul de Instagram TheLuxeTravelers, care are peste 5.000 de urmăritori, iar în scurt timp a ajuns să câștige bani frumoși de la propria companie de marketing online și vinde tot felul de obiecte, pe care le-a achiziționat în călătoriile ei, pe mai multe platforme online, precum Amazon, eBay și Sears.

Jill a publicat și un e-book unde vorbește despre experiențele ei și le dă sfaturi altor oameni, propunându-le locuri pe care să nu le rateze, dacă se hotărăsc să călătorească într-o anumită zonă. Pe lângă toate acestea, tânăra este sponsorizată de mai multe companii care își doresc să-și facă reclamă pe contul ei de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel