Mihai Trăistariu muncește de Sărbători, dar însoțit de iubita sa

mihai-traisatriu
mihai-traisatriu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că majoritatea artiștilor își suplimentează consistent veniturile din timpul anului prin concertele pe care le susțin în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Nici Mihai Trăistariu nu face rabat de la muncă, astfel artisul va fi ocupat cu șase concerte de Crăciun şi Revelion, dar și cu iubita sa care îl va însoți.

Mihai Trăistariu va fi protagonistul unor recitaluri speciale de Crăciun la Piteşti, Constanţa şi Bucureşti. De Revelion, cântăreţul va fi aproape de fanii lui din Poiana Braşov, Sinaia şi Buşteni, a afirmat artistul pentru Mediafax.

Deși va avea un program încărcat, Trăistariu o să îşi găsească timp şi pentru iubita lui, pe care o va avea aproape la spectacolele de sărbători. "De Revelion o să ne găsim timp şi pentru a ciocni un pahar de şampanie", a spus artistul.

Potrivit afirmațiilor lui Mihai Trăistariu, onorariul său este de 1.500 de euro pe concert, dar, de Revelion, sumele se dublează. Majoritatea cântăreţilor îşi petrec noaptea dintre ani susţinând spectacole, deşi experienţa este foarte obositoare, a mai spus Mihai Trăistariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel