Mihai Budeanu, ex-3SE, prins în flagrant în timp ce îi oferea bani unei prostituate

mihai_2_b3c54ae11e
mihai_2_b3c54ae11e

Situaţie penibilă pentru Mihai Budeanu, fostul component al trupei 3 Sud Est: cântăreţul a fost prins de poliţie în flagrant, în timp ce îi oferea bani unei prostituate.

autor: Elena Arcan

Întâmplarea va putea fi urmărită marți seara, de la 20:15, într-o nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele”, informează Libertatea

Cum a intrat artistul în grupul vedetelor prinse cu dibăcie în capcană de campionul divertismentului, Dan Negru?

În timp ce se afla pe litoralul românesc, împreună cu impresarul său, în căutarea unui teren de vânzare, o tânără domnişoară îi taie calea. Aceasta, aparent în grabă, scapă pe jos o bancnotă, iar Mihai, fără să stea pe gânduri, o ridică şi se grăbeşte să o returneze.

Politeţea acestuia, însă, pare să-i aducă numai necazuri. Momentul în care artistul o strigă pe femeia neatentă şi îi întinde banii este surprins de un poliţist aflat la pândă chiar în zonă, care îi face o poză şi îl acuză că plăteşte serviciile unei prostituate. Încercând să elucideze situaţia, Mihai află spre marea sa surprindere că femeia chiar era o prostituată, mai exact un travestit.

Nu rata marți seară, de la 20:15, o nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele”, pentru a vedea cum s-a justificat artistul în faţa poliţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel