Mihaela Tatu, pelerin pe El Camino, pe urmele celților

 Mihaela Tatu
Mihaela Tatu

Mihaela Tatu s-a întors de curând din ultima sa călătorie pe El Camino, traseul marcat, întâia oară, de celții din Peninsula Iberică, pe sub Calea Lactee. Considerând că El Camino este drumul firesc al oricărei ființe care își dorește evoluție, indiferent de domeniul în care se manifestă, Mihaela este convinsă că pelerinajul către mormântul Sfântului Iacob de la Santiago de Compostella a ajutat-o să devină mai înțeleaptă și mai tolerantă.

Fosta vedetă de televiziune, Mihaela Tatu, după o perioada de grea încercări, a plecat într-o călătorie de șase săptămâni, urmând un drum al schimbărilor, un drum ce măsoară 900 de km, care traversează Spania de la Pirinei până la Oceanul Atlantic, pe un traseu marcat, întâia oară, de celții din Peninsula Iberică, pe sub Calea Lactee.

Multe persoane, în special cei care simt uzura psihică mai devreme, cum sunt cei din showbiz, își doresc să știe cât mai multe despre ei înșiși, își explică Mihaela Tatu nebunia de a pleca singură pe El Camino, precizând că au mai existat și alte ”semne” prin care, probabil, El Camino a ”chemat-o”.

”Pelerinul isi face drumul singur (...) , dar important este motivul pentru care îl faci”, afirmă Mihaela Tatu, pentru care rucsacul ce cântărea ”cam 10 kg”, pe care l-a cărat în spate i-a dovedit că a luat în călătorie ”Mult prea multe!”

”Nu este o excursie organizată. Fiecare e pe cont propriu. Dar există un soi de solidaritate, naturalețe și firesc în felul de a fi al celor care fac El Camino. Pe nimeni nu interesează nimic. Toti sunt egali. Dar dacă se întâmplă să te oprești pentru probleme de sănătate, toți se opresc să te întrebe dacă ai nevoie de ceva sau dacă totul e în regulă. Și-ți vin în ajutor cu ce au. Pe El Camino îți aduci aminte sau înveți să fii OM”, spune Mihaela Tatu, care este convinsă că, la capătul acestei călătorii a devenit mai înțeleaptă, mai înțelegătoare și mai tolerantă.

”Am aflat cum sunt eu. Dornică să continui procesul de cunoaștere și dezvoltare personală, să cunosc oameni care fac ceva pentru cei din jur, fără să cer nimic în schimb, dornică să împărtășesc din experiența și cunoștințele pe care mi le-a oferit această perioadă extraordinară din viața mea”, recunoaște Mihaela Tatu, după călătoria pe El Camino.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel