Michael Jackson şi solistul Bee Gees, într-un duel istoric. Ascultă aici melodia

michael jackson si barry
michael jackson si barry

Barry Gibb, solistul grupului Bee Gees, a postat pe site-ul său o înregistrare de 30 de secunde, extrasă din videoclipul piesei "All In Your Name", pe care a realizat-o în anul 2002, alături de Michael Jackson.

Înregistrarea îi arată pe Barry Gibb şi Michael Jackson lucrând împreună într-un studio, în timp ce compuneau această piesă, informează Mediafax.

Secvenţele video au fost postate pe site-ul Barrygibb.com şi au fost însoţite de un mesaj în care se precizează faptul că melodia a fost înregistrată în anul 2002.

"Michael Jackson şi cu mine eram cei mai buni prieteni. Iubeam cam acelaşi gen de muzică şi ne plăcea să colaborăm. Era o persoană cu care lucrai foarte uşor", a declarat Barry Gibb.

"Cu cât ne cunoşteam mai bine, cu atât ne veneau mai multe idei şi, în cele din urmă, am decis să înregistrăm piesa «All In Your Name». Acest cântec este de fapt un mesaj pe care Michael voia să îl transmită tuturor fanilor săi din lumea întreagă, că tot ceea ce face are ca motivaţie iubirea pentru fanii lui şi dragostea lui pentru muzică. Sper şi mă rog ca toată lumea să audă acest mesaj. Voi preţui pentru totdeauna această experienţă", a adăugat Barry Gibb.

Potrivit unor surse din presa americană, această piesă ar fi fost compusă ca un protest faţă de planurile guvernului american de a invada Irakul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel