Michael Douglas a luat de gât un paparazzo, care a lovit-o pe Catherine Zeta Jones - VIDEO

Michael Douglas
Michael Douglas

Michael Douglas s-a certat cu paparazzo, joi, după ce soţia sa, Catherine Zeta-Jones, l-a acuzat pe acesta că i-ar fi dat un pumn în faţă.

Cuplul de la Hollywood a petrecut ziua de joi la reşedinţa regală de la Buckingham, unde Zeta-Jones a primit distincţia de Comandant al Ordinului Imperiului Britanic din partea Prinţului Charles, scrie Mediafax.

Cei doi s-au întors la hotelul din Londra în care erau cazaţi, dar cum au ieşit din maşină, au început necazurile, deoarece a trebuit să treacă printr-o mulţime de curioşi care îi aşteptau să apară.

Într-o înregistrare obţinută de Entertainment Tonight, Zeta-Jones este auzită ţipând: "Cum îndrăzneşti să dai cu pumnul în mine?" către un paparazzo din holul hotelului. "Mi-a dat un pumn, vreau să chemaţi poliţia acum! Mi-a dat un pumn. Tipul de aici mi-a dat un pumn!", a continuat vedeta. Douglas a sărit în ajutorul soţiei sale, strigându-i celui acuzat că a lovit-o că este "un nemernic", şi apoi l-a atacat, fiind, ulterior, despărţit de acesta de paznicii hotelului.

Încă nu se ştie dacă a fost depusă o plângere oficială în legătură cu acest incident, care a stricat "fabuloasa" zi a familiei Douglas", a spus purtătorul de cuvânt al actorului, Alles Burry.

Actriţa galeză Catherine Zeta-Jones a fost decorată, joi, de prinţul Charles, pentru serviciile aduse cinematografiei, dar şi pentru activităţile caritabile desfăşurate în Ţara Galilor, ea devenind Comandor al Imperiului Britanic. În iunie anul trecut, palatul Buckingham a anunţat că actriţa Catherine Zeta-Jones se numără printre cele 975 de personalităţi decorate de Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cu ocazia zilei de naştere a reginei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel