Miami, în TOP 5 al orașelor americane cu cel mai mare nivel de stres

Miami, una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Statele Unite și din lume, se află  printre primele cinci orașe americane cu cel mai mare nivel de stres, potrivit unui studiu publicat de compania WalletHub și citat miercuri de EFE.

Studiul se bazează pe indicatori precum timpul de deplasare, orele diurne de somn, programul săptămânal de lucru sau rata sărăciei în rândul locuitorilor unuia dintre cele 150 de orașe cele mai populate din lume. Analiza a avut de asemenea în vedere accesibilitatea prețului la locuințe, rata divorțurilor, a sinuciderilor și a crimelor din aceste orașe.

Pe această listă, Miami ocupă locul al cincilea după Newark (New Jersey), Detroit (Michigan), Cleveland (Ohio) și Jackson (Mississippi), dar înaintea unor metropole ca Las Vegas, clasat pe locul 12, Los Angeles (36), Washington (38) și New York (49), notează EFE

Potrivit WalletHub, stresul afectează peste 100 de milioane de persoane din Statele Unite, în principal din motive financiare, apoi legate de locul de muncă, familie și relații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel