Mesaje și urări de Paște, numai bune de trimis rudelor și prietenilor

Paște 2013
Paște 2013

Au mai rămas câteva ore până la Sărbătoarea Învierii Domnului, când milioane de mesaje vor fi trimise  rudelor și prietenilor. De Ce News vă oferă câteva idei de urări Pascale.

- Fie ca sărbătoarea Sfintelor Paști să vă aducă în suflet numai bucurii, atât vouă cât și celor dragi. Sănătatea și succesul în carieră să nu înceteze să apară, iar gândurile bune să vă ducă către Dumnezeu. Hristos a Înviat!

- Paștele este sărbătoarea Sfântă a lui Hristos, Domnul nostru Mântuitor care s-a răstingnit pe cruce pentru iertarea păcatelor noastre. Fie ca această Sărbatoare să vă minuneze calea. Sănătate ție și celor dragi. Doamne Ajută!

- Hristos a Înviat! Fie ca în această zi minunată să fiți alături de cei dragi. Să aveți bucurie în suflet și să aveți parte de liniște!

- Fie ca această zi în care Hristos a Înviat să fie una plină de fericire, bucurie, liniște, căldură și momente petrecute alături de cei dragi!

- Fie ca spiritul Sfintelor sărbători de Paști să vă aducă lumină, căldură în suflet și multe momente pline de fericire și de bucurie, alături de familie și de cei dragi! Hristos a Înviat!

- Cu Iepurașul mustăcios, ești de Paște Norocos, cadouri multe și bucurie, vă aduce în farfurie.

- Lumina Domnului nostru Iisus Hristos să vă lumineze calea, să vă aducă mântuire, bucurii și numai fericire.

- Lumina Învierii să vă fie de folos, bucurie și sănătate, atât ție cât și familiei tale. De Paște Mântuitorul s-a răstignit pentru noi, fie ca aceste zile să fie binecuvantate.

- Sărbatoarea Sfintelor Paști să vă aducă în suflet numai bucurii și gânduri bune, trupului sănătate și succes în tot ce vreți să faceți. Fericirea să fie de partea voastră.

- Lumina vine din inima fiecărui. Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din suflet. Paște Fericit!

- Miel rumenit, cozonac mărit, ou înroșit și un Paște Fericit. Fie ca această sărbătoare creștină să îți aducă lumină în suflet ție și familiei tale!

- Cu ocazia acestei sărbători sfinte, fie ca Domnul să ne aducă lumină, bucurie și sănătate tuturor. Paște Fericit!

- Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă multă căldură în suflet, liniște și multe bucurii alături de familie și de cei dragi! Paște Fericit!

- Fie ca sărbatoarea de Paște să-ți întărească speranța și încrederea! Hristos a Înviat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel