MESAJE DE CRĂCIUN. SMS-uri amuzante pentru cei dragi

În ziua de Crăciun, românii petrec, în general, alături de familie și prieteni și trimit gânduri frumoase celor care nu sunt în acele momente lângă ei. 

Iată câteva mesaje frumoase care vă pot fi surse de inspirație: 

MESAJE DE CRĂCIUN. Să primim odată cu colindătorii şi lumina, căldura, liniştea, dragostea şi împăcarea celui nou, veselia şi viaţa. Ca iarba sub zăpadă, ca fulgul în zbor să primim speranţa unui an nou.

L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

MESAJE DE CRĂCIUN. Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!

De Crăciun, s'aveţi brad încărcat, bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun Fericit! 

MESAJE DE CRĂCIUN. Din lumina sărbătoririi nașterii Domnului și din speranța ce însoțește Noul An, gânduri bune și urări de sănătate, împliniri și bucurii tuturor!

Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

[citeste si]

MESAJE DE CRĂCIUN. Sfintele Sărbători de Crăciun să vă aducă fericire câta poate moşul să ducă, bucurie, cât pot spiriduşii să care şi multă dragoste: câta pot renii să zboare!

Sărbătorile să vă găsească veseli, fericiţi şi multumiţi de realizările din acest an! Vă doresc ceea ce-mi doresc şi mie: SĂNĂTATE, că-i mai bună decât toate!

MESAJE DE CRĂCIUN. Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!

Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!

MESAJE DE CRĂCIUN. Crăciunul este acea perioadă minunată în care te gândesti la toti cei dragi și... la ce mărime poartă la pulover! Să ai un Crăciun magic!

Fie ca viaţa ta să fie colorată si veselă asemenea unui... brad de Crăciun! Sărbători fericite!

MESAJE DE CRĂCIUN. În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbatori, acum și în anii următori, dragi părinți!

MESAJE DE CRĂCIUN. Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii!

Sărbatori fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat!

MESAJE DE CRĂCIUN. De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere ştiind că dacă avem credinţa drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri!

Înconjoară-te de familie şi prieteni, bucură-te de glasurile colindătorilor şi de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Crăciunului te va însoţi tot anul şi dragostea pe care o dăruieşti celorlalţi ţi se va întoarce înzecit. Sărbători Fericite!

MESAJE DE CRĂCIUN. Minunatele nopţii ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoseşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să vă însotească pretutindeni, fericirea şi succesul sa va fie mereu alături!

E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea naşterii Mântuitorului cuprinde sufletele şi le înnobilează. Fie ca Magia Sărbătorilor de iarnă, cu zvon de cântece şi clopoţei, să aducă fericire, sănătate şi bunăstare în căminul tău. Sărbatori fericite!

MESAJE DE CRĂCIUN. În magica seară de ajun mii de îngerași să vă înconjoare, ca în basmele copilăriei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului și aroma prăjiturelelor din cuptor, clinchetul copilașilor cu păr bălai să vă îmbălsămeze casa, cadouri frumoase să vă aștepte cuminți sub brad și dragostea să vă umple sufletul. Crăciun Fericit!

Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!

MESAJE DE CRĂCIUN. Dacă nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lăsa pentru Ajun ce poţi să-mi oferi chiar acum!

În ziua de Crăciun când te îndopi cu porc şi sarmale şi n-ai timp nici să suspini... eu am să-ţi aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahăr și alte grăsimi. 

MESAJE DE CRĂCIUN. SĂRBĂTORI FERICITE şi un brad cât mai frumos. Să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.

Ho Ho Ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș în bleu? S-aveți Moș gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulți Ani (și la multi bani)!

MESAJE DE CRĂCIUN. E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară. Prin zăpadă Moșul zboară? Ni se trage de la vin.

Să ai un Crăciun Fericit și să trăiești în Sărbătoare, să-ți miroasă a brad în casă și a bani în buzunare!

MESAJE DE CRĂCIUN. Bucuria Crăciunului să țină până în zori și un cor de crăciunite să-ți cânte de Sărbători!

Mult belșug în casă, pâinea mai gustoasă, datorii puține, în anul care vine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel