Meniu într-un restaurant din Rusia: "friptură Obama cu ficat Merkel"

Cei care trec pragul unui restaurant din sudul-vestul Rusiei pot consuma mâncăruri a căror denumire include nume de politicieni din întreaga lume - o inițiativă a oamenilor de afaceri locali, pe fondul naționalismului ce a cuprins Rusia în contextul crizei în relațiile ei cu Occidentul, SUA și Ucraina, relatează portalul ucrainean Glavnoe.ua.

Astfel, clienții acestui local din Gelendjik (regiunea Krasnodar, sud-vestul Rusiei, pe coasta rusă a Mării Negre) pot alege între 'friptură Obama și ficat Merkel' sau 'Iațeniuk pe pat american', referiri deloc subtile la președintele american Barack Obama, la cancelarul german Angela Merkel și la premierul ucrainean Arseni Iațeniuk, scrie Agerpres.

Totodată, clienții por fi serviți cu 'John Kerry cu Psaki uscate' — după numele secretarului de stat al SUA, John Kerry, și a fostei purtătoare de cuvânt a Departamentului de Stat al SUA, Jen Psaki — acest din urmă fel fiind compus din mânzat, ciuperci și roșii uscate.

Nici președintele ucrainean Petro Poroșenko nu a fost uitat. Există un fel de mâncare compus din roșii, ardei gras și măsline care poartă denumirea de 'Frittata Poroșenko cu Merkel și Obama". De asemenea, clienții pot cere 'Sarkozy în chiflă franceză', după numele fostului șef al statului francez, Nicolas Sarkozy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel