Melania Trump, nefericită de când a devenit Prima Doamnă a SUA

[] []

21 feb 2017 / 21:03
Salveaza PDF Comentarii
Melania Trump
Melania Trump

Melania Trump este noua ”Prima Doamnă” a Americii după ce soțul ei, Donald Trump, a devenit cel de-al 45-lea președinte al SUA. Însă noul statut i-a bulversat complet viața, relatează online ziarul spaniol ABC.

De la învestirea soțului, prima doamnă a țării s-a refugiat în apartamentul său din Manhattan în timp ce Donald Trump își petrece zilele la Casa Albă exercitându-și funcția de președinte.

Este ceea ce asigură ziarul american US Weekly, care notează că soția lui Donald Trump nu credea că va deveni centrul atenției atunci când s-a căsătorit cu el în 2005. O prietenă de familie a declarat ziarului că "Melania nu este mulțumită de viața ei și că este nefericită", scrie Agerpres.

Faptul de a fi căsătorită cu cel mai puternic om al planetei este un impediment atât pentru ea cât și pentru fiul lor, Barron: "Când îl însoțește la școală cu mașina sunt întâmpinați de manifestanți care țipă la ei pe stradă", a spus sursa.

În plus, atacurile aproape zilnice la persoană de când a devenit prima doamnă i-au afectat serios obiectivul de a-și lansa linia vestimentară cu propriul nume.

Pe de altă parte, US Weekly afirmă că o altă sursă foarte apropiată familiei a asigurat că Melania nu este deloc nefericită. "Este foarte mulțumită de viața ei și își sprijină soțul și familia", asigură această sursă.

Atunci când a ajuns la Casa Albă, Melania a descoperit printr-un sondaj, că are cea mai scăzută notă comparativ cu fostele prime doamne. "Fiecare primă doamnă își asumă rolul și se identifică cu el. Și evoluează cu timpul", a declarat fostul secretar pe teme sociale de la Casa Albă, ziarului Washington Post.

Însă Casa Albă s-a limitat să informeze că "atât președintele cât și prima doamnă încearcă să se obișnuiască cu noua lor viață".

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23