Medicii doreau să îi amputeze picioarele lui Michael Jackson

moonwalk
moonwalk

După ce miercuri, în cadrul procesului privind moartea lui Michael Jackson, un medic a declarat că megastarul nu avea cum să-şi injecteze singur anestezic, aşa cum susţine apărarea inculpatului Conrad Murray, ieri, a venit rândul opiniilor altor doctori care l-au tratat pe cântăreţ.

Informaţii şocante privind starea de sănătate a lui Michael Jackson au continuat să fie aduse la urechile juraţilor, în cadrul procesului de omucidere în care e judecat Conrad Murray. În vreme ce specialiştii au susţinut miercuri că starul era foarte sănătos pentru vârsta de 50 de ani şi că nu avea cum să-şi injecteze singur anestezicul fatal, ieri, alţi medici au făcut dezvăluiri. “Michael Jackson suferea de o boală a venelor care provoacă cheaguri de sânge la picioare şi îi bloca circulaţia.

Din această cauză, în scurt timp medicii urmau să-i amputeze membrele inferioare. În plus, unghiile erau afectate puternic de o ciupercă. De aceea, am crezut că Michael avea picioarele putrezite”, a afirmat un doctor la proces. Mai mult, megastarul avea probleme şi cu prostata. Murray a dezvăluit că Jackson stătea la toaletă cu orele, timp în care se chinuia să urineze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel