Medicii de la Spitalul Carol Davila din București, imagini care îți taie răsuflarea

La spitalul Carol Davila din București a avut loc la o expoziție de fotografie specială. Evenimentul face parte dintr-un proiect inițiat de Fundația Colegiului Medicilor din București și finanțat de ARCUB.

"O clipă din viaţă noastră" este un proiect iniţiat de Fundaţia Colegiului Medicilor din Bucureşti şi finanţat de ARCUB. Proiectul face parte din Programul cultural „Eşti Bucureşti" 2015 (Centrul Cultural de proiecte al Primăriei Municipiului Bucureşti).

Proiectul realizat de Fundaţie în parteneriat cu Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila, Spitalul Clinic Colţea, Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie Filantropia şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" se desfăşoară simultan, în luna septembrie 2015, în perimetrul celor 4 spitale. Fotografiile sunt realizate cu sprijinul fotografului Mihai Andrei.

(w670)

Atractivitatea expoziţiei pentru publicul larg este asigurată şi de ineditul ei. Spitalele bucureştene vizate de proiect, au realizat activităţi de pionierat în cercetarea şi activitatea medicală şi au avut un rol important în evoluţia ştiinţelor medicale.

Premieră în materie de expoziții

Spitalul Dr. Carol Davila găzduieşte astfel prima expoziţie de fotografie în aer liber din istoria sa, dar şi prima expoziţie de acest fel realizată de spitalele din România.

(w670)

Prin imaginile prezentate, proiectul pune la dispoziţia publicului, într-o viziune artistică, o selecţie de imagini inedite, inspirate din activitatea medicală derulată în acest spital, dar şi de valorile acestui complex arhitectural.

Cele 20 de fotografii sunt expuse pe gardul Spitalului Dr. Carol Davila din zona B-dului Dacia, în toată luna septembrie. Ele sunt expresia artistică a relaţiei umane dintre medic şi pacient, o punte de legătură între activitatea medicală şi artă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel