Medici acuzaţi de moartea unui bebeluş la Roşiorii de Vede

Cadrele medicale de la spitalul Caritas din municipiul Roşiorii de Vede sunt acuzate de malpraxis de familia unui copil mort la naştere. Părinţii susţin că bebeluşului i-a fost fracturată cutia craniană, fiind scos cu forcepsul. Medicii aruncă vina asupra mamei care, spun ei, nu a cooperat .

Medicul Adina Stănescu care asista la naştere a dat vina pe mama, care, potrivit spuselor ei, nu a cooperat cu personalul medical." Femeia a cedat psihic şi nu a mai cooperat cu noi. N-a mai putut să împingă copilul, iar noi aveam de luat o decizie. Prioritar, mereu, oricum ar suna asta, este sa salvăm mama, ea este cea pe care trebuie să o salvăm", a declarat Alina Stănescu.

"Era primul nostru copil, era băiat. Era plin de sânge, cu craniul aproape distrus. Toată sarcina a decurs normal şi nimic nu prevestea nenorocirea din ziua naşterii. După mai bine de opt ore de chin, medicul ginecolog a folosit forcepsul pentru a-l scoate. Grav este faptul că medicii au încercat să ascundă adevărul, au încercat să arunce toata vina asupra soţiei mele, care n-ar fi colaborat în timpul naşterii. Adevărata cauza a morţii bebeluşului am aflat-o de la medicii Institutului de Medicină Legală. Cel mic a murit din cauza unei hemoragii puternice la creier. A avut craniul fracturat cu forcepsul", a declarat tatăl bebeluşului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel