Medic american, secretul tinereţii veşnice. "Renunţaţi la acest aliment considerat sănătos"

Brian Clement, un renumit medic american, care promovează medicina progresivă la nivel internaţional, fiind directorul Hippocrates Health Institute din Florida, SUA, a dezvăluit pentru doctorulzilei.ro unul dintre secretele  tinereţii veşnice.

"Unele alimente sănătoase sunt de fapt foarte periculoase şi trebuie să renunţăm la ele. Trebuie să înţelegem că alimentaţia este un proces care ţine mai mult de o nevoie psihică decât de nevoile noastre curente. Trebuie să învăţăm cum să ne controlăm emoţiile când alegem ce mâncăm. În primul rând, renunţăm la alimentele procesate şi la cele de tip fast-food. Sunt într-adevăr cele care ne supun unor riscuri imense.

Peştele este un aliment care nu este sănătos. Nu este o sursă bună de omega. Astăzi, el este cel mai periculos aliment de pe planetă. El conţine cel mai ridicat nivel de chimicale şi metale grele în comparaţie cu orice altă vieţuitoare de pe pământ, inclusiv omul. Peştele mic este mâncat de peştele mare, peştele mare de unul şi mai mare şi într-un final, de noi, oamenii.

[citeste si]

Dieta raw-vegană este cheia către o viaţă mai bună şi mai lungă. Studiile pe care noi le-am făcut arată că legumele, vlăstarii sau algele ajută la păstrarea membranei celulei şi, astfel, încetinesc procesul de îmbătrânire. Majoritatea oamenilor sunt ceea ce mănâncă, dar secretul longevităţii constă în diminuarea exceselor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel