Medeea Marinescu joacă pentru prima dată într-un teatru-bar

teatru_lia bugnar_medeea marinescu_marius manole
teatru_lia bugnar_medeea marinescu_marius manole

Medeea Marinescu experimentează pentru prima dată în cariera sa interpretarea unui rol pe scena unui teatru-bar, actrița evoluând duminică la Green Hours, Calea Victoriei 120, în spectacolul "Oase pentru Otto", alături de Lia Bugnar.

Un spectacol în care destinele a două femei diferite, o cântăreaţă de operă (Medeea Marinescu) şi o prostituată (Lia Bugnar), se ciocnesc în noapte, în așteptarea unei mașini care să oprească, fiecare cu un alt mobil: prima pentru a pleca în Noua Zeelandă unde a câștigat un concurs de canto, a doua pentru a-și asigura traiul pentru a doua zi practicând cea mai veche meserie din lume.

În același cadru, al celui mai vechi teatru-bar din Capitală, și tot duminică, publicul va avea ocazia să urmărească jocul senzațional al actorilor Lia Bugnar și Marius Manole în spectacolul “Aici nu se simte”, unde un el şi o ea se întâlnesc pe acoperişul viselor pentru că realitatea miroase urât.
Cele două piese ale Liei Bugnar, prezentate duminică la Green Hours, deși se succed aparent întâmplător, ca într-un joc dulce-acrişor al hazardului, au în comun fuga personajelor de-a lungul propriilor drame, mascându-şi tristeţea în decorul unor idealuri frânte pe care le pot repara, cred ele, cu puţin unguent pentru suflet. Însă rănile rămân deschise şi prin ele se zăresc viscerele unor întrebări orfane de răspuns.

Locurile în cel mai vechi teatru-bar din București sunt limitate de aceea este recomandată rezervarea la numărul de telefon: 40 788 452 485 sau email [email protected]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel