McDonald’s deschide un nou restaurant în Ploiești. Vezi promoțiile

msdonalds
msdonalds

McDonald’s România a deschis, în incinta Afi Palace Ploiești, cel de-al treilea restaurant din oraș și al 66-lea restaurant al companiei. Clienții sunt așteptați cu oferte special create pentru acest eveniment.

„Suntem bucuroși să oferim încă un restaurant McDonald’s clienților noștri. Așa cum am făcut întotdeauna, optăm pentru spații care să le fie la îndemână consumatorilor noștri atunci când vor să se bucure de o masă completă, de desertul lor preferat sau de o cafea bună. Credem că Afi Ploiești va deveni în scurt timp locul preferat de ploieșteni”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

Oferte speciale

McDonald’s își va aștepta consumatorii cu o serie de oferte atractive, disponibile timp de o lună doar în restaurantul McDonald’s din Afi Palace Ploiești: - Între 3-9 octombrie: 1 Big Mac din partea casei pentru fiecare Big Mac cumpărat - Între 10-16 octombrie: 1 McChicken din partea casei pentru fiecare McChiken cumpărat - Între 17-23 octombrie: 1 porție de Chicken McNuggets 6 bucăți pentru pentru fiecare porție cumpărată - Între 24-30 octombrie: o înghețată din partea casei pentru fiecare client care cumpără de minimum 3,3 lei

În Ploiești, compania deține alte două restaurante: McDonald’s Centru și McDonald’s Nord, ambele fiind deschise la scurt timp de la venirea companiei pe piața din România. Cele două restaurante beneficiază de zone special amenajate pentru organizarea petrecerilor aniversare, iar McDonald’s Ploiești Nord este singurul drive through din oraș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel