McDonald’s a lansat două produse noi, ediții limitate

Chicken Tasty si Chicken Hot.jpeg
Chicken Tasty si Chicken Hot.jpeg

McDonald’s a lansat două produse noi, ce reprezintă o premieră în România și care pot fi comandate în perioada 7 martie – 30 aprilie. Este vorba despre sandvișurile Chicken Tasty și Chicken Hot.

Lansate sub sloganul “Spune cum vrei: savuros sau iute”, cele două sandvișuri - Chicken Tasty și Chicken Hot - sunt o premieră în România, datorită rețetei și experienței oferite consumatorilor, prin variantele aromat și picant:

- Chicken Hot este un sandviș picant, preparat într-o chiflă presărată cu piper, care conține pui în înveliș pane, sos de roșii și ceapă, felii de ardei iute Jalapeno, salată verde, sos Guacamole și brânză Cheddar; - Chicken Tasty este un sandviș aromat, preparat într-o chiflă presărată cu mălai, care conține pui în înveliș pane, sos de roșii stil Pesto, rucola, roșie și brânză Caesar.  „Ne place să ne surprindem clienții cu produse noi și gustoase. Suntem în permanență atenți la nevoile lor și dorim să le oferim experiența unică McDonald’s în fiecare dintre cele 67 de restaurante. Chicken Tasty și Chicken Hot sunt două sandvișuri excelente, create de McDonalds și alese de consumatori în România. Credem că înțelegerea locală este importantă în fiecare decizie pe care o luăm”, spune Daniel Boaje, Director General McDonaldʼs România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel