Marius Manole: Pentru mine nu este un chin. Prietenii sunt îngrijorați

colorchic_marius_manole07
colorchic_marius_manole07

Marius Manole nu are aproape deloc timp liber. Este cel mai ocupat actor din România, iar faptul că își petrece foarte mult timp pe scenă nu-l supără deloc. Ba din contră!

Marius Manole spune că nu îi este deloc greu să aibă chiar și trei spectacole pe zi. Vorba aceea – când muncești din plăcere nimic nu are cum să-ți pară greu.

“Nu e greu, dacă îți face plăcere. Numai cine nu a încercat spune că e greu. Mai nou, am auzit că și alți colegi au început să joace 2-3 spectacole pe zi: Istvan Teglas, Medeea Marinescu, Ilinca Manolache. Trăim alte timpuri. Suntem în secolul vitezei. Teatrul are alt ritm”, a declarat Marius Manole pentru Ziarul Metropolis.

"Sunt oameni dragi care se îngrijorează pentru faptul că muncește prea mult, dar actorul spune că aceștia nu ar trebui să își facă probleme. “Am grijă de mine. Oamenii sunt drăguți și își fac griji, dar își fac griji degeaba. Repet, pentru mine teatrul nu este un chin. Teatrul nu mă obosește. Mă obosesc alte lucruri, cum ar fi plătitul întreținerii, alergatul după chestii şi alte activităţi care îmi displac total”, a continuat Marius Manole.

FOTO: Metropotam

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel